Support nodig?
image

Wie zit er op dit moment niet verlegen om extra (online) omzet? Laten wij daar de juiste oplossing voor hebben. Maak kennis met onze afhaal- en bezorgwebshop besteleenvoudig.nl.

Afgelopen week hebben we duizenden orders mogen verwerken via ons online platform. Waarom wordt dit door veel van onze klanten omarmt? De reden is simpel: omdat de shop direct aan de kassa en bonnenprinters is gekoppeld en erg eenvoudig in gebruik is.

 -------


"Voor onze gasten is het bestellen via de webshop erg gemakkelijk en vooral eenvoudig.
Daarnaast levert het ons een hele mooie omzet op, vooral nu tijdens de corona crisis!"

-------

"De webshop werkt voor onze gasten erg gemakkelijk. Bestellingen zijn érg eenvoudig in te voeren en af te rekenen via iDeal of per pin bij het afhalen. Het afhaalmoment is duidelijk in te voeren. De shop werkt “kort en krachtig” zoals een webshop ook zou moeten zijn."


-------

"We zijn zeer tevreden over de webshop. Het allerbelangrijkste voor ons is dat de alle bestellingen vanuit de webshop direct op de keukenprinters doorkomen. Dat scheelt erg veel werk voor ons."

-------


Daarnaast helpen we onze klanten graag op weg door de mogelijkheid te bieden om in eerste instantie geen kosten te berekenen. Juist nú willen we een krachtig signaal geven dat we het samen moeten doen! En het mooie is dat we de implementatie ook voor u kunnen regelen.

We bieden de webshop in april en mei tegen een zeer gunstig tarief aan. U kunt gebruik maken van de onderstaande mogelijkheden: 

  • Voor € 400,- excl. BTW regelen we binnen 48 uur uw eigen webshop, daarnaast ontvangt u gratis 2500 flyers die u aan uw gasten/ klanten kunt uitdelen.
     
  • U ontvangt pas de factuur van € 400,- excl. BTW wanneer u een online omzet heeft behaald van €1500,-. Mocht u gebruik willen maken van flyers om uw klanten/ gasten op de webshop te wijzen, dan leveren wij 2500 A-5 flyers voor € 75,- excl. BTW.


Maandelijkse kosten (minimale duur van 3 maanden)

  • € 22,- per maand (excl. BTW) bij een webshopomzet lager dan € 1.000, - per maand;
  • € 42,- per maand (excl. BTW) bij een webshopomzet van € 1000,- tot € 5.000, - per maand;
  • € 62,- per maand (excl. BTW) bij een webshopomzet € 5.000, - tot € 10.000, - per maand;
  • € 82,- per maand (excl. BTW) bij een webshopomzet vanaf 10.000, - per maand.


Wilt u onze demoshop ervaren? Bekijk de werking op https://www.besteleenvoudig.nl/demo

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons! 
Dat kan telefonisch via 074 267 0118 of per mail: info@tauruskassasystemen.nl

wij zijn trotse partner van